Nieuw 5-sterrenhotel op de Coolsingel: Kimpton

Een nieuw hotel in Rotterdam? Op de Coolsingel? Het zal toch niet……
Jawel! Het lijkt er dan toch echt van te komen.

Regelmatig lopen wij op de Coolsingel, langs het oude postkantoor (Post Rotterdam) dat zoveel historie heeft en ooit zoveel uitstraling had. Maar het ging bergafwaarts….en bergafwaarts. Tot in een dal waar niet meer uit te klimmen was…zo leek het.

Een nieuw vijfsterrenhotel in Rotterdam

Echter, dit gaat veranderen. En nee, het gaat gelukkig niet tegen de vlakte, maar het wordt een heus 5-sterrenhotel!! Iets dat meer dan welkom is in de booming city van Rotterdam en waarmee een mooie bestemming wordt gegeven aan dit rijksmonument dat in 1923 gebouwd is en de oorlog heeft overleefd.

Het hotel krijgt de naam Kimpton. Althans, het hotel is van de Kimpton groep dat ook al een hotel in Amsterdam heeft. Waarschijnlijk wordt de naam dan Kimpton Hotel Rotterdam. Het duurt nog even, want er moet flink verbouwd worden, maar in 2020 moet dit nieuwe vijfsterrenhotel zijn dueren openen. We kunnen niet wachten!

Kimpton Hotel Rotterdam

231 hotelkamers en woontoren

Het hotel zal 231 luxe kamers krijgen, een bar, restaurant, bar, uiteraard verschillende vergaderruimten én een 24-uurs fitnesscentrum.  Tevens krijgt het oude Rotterdamse postkantoor een woontoren van 150 meter. Een luxe hotel annex woontoren dus.

Lees ook:  De beste hotels van Rotterdam

 
Comments

No comments yet.