Room Mate Bruno in Rotterdam nu te boeken

Al eerder, in 2015, berichten wij over de bouw van het Room Mate hotel op de Kop van Zuid. Uiteindelijk is het er en heeft het de naam Bruno gekregen. Officieel heet het dus Room Mate Bruno en het is nu te boeken, via o.a. Booking.com.

De verbouwing heeft even geduurd, maar nu staat er ook wel iets! De kamers zien er superstrak uit en de eerste reviews beloven veel goeds. Leuke extra is dat er in de tussentijd onder het hotel de nieuwe Foodhallen zijn opgevelerd. Een soort Fenix Loods 2.0. De foodhallen zijn er al een tijdje in Amsterdam en nu dus ook in Rotterdam, precies onder Room Mate Bruno.

Kamer Room Mate hotel BrunoVerder zijn er natuurlijk nog veel andere leuke en interessante zaken te vinden in de buurt van Bruno, aangezien het op de Kop van Zuid is gelegen. Een bezoek aan het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusburg, Hotel New York of Katendrecht (met de Fenix Loods) is dus heel makkelijk te doen met de benenwagen. Onze tip is om vanaf de Kop van Zuid, naast Hotel New York, de watertaxi te nemen om daarmee bijvoorbeeld naar de Leuvehaven te varen en vanaf daar het centrum in te lopen. Je loopt dan onderweg nog langs bijvoorbeeld het Maritiem Museum, waarmee je ook meteen een stukje cultuur meepakt tijdens je bezoek aan Rotterdam.

 

Room Mate BrunoVrij uniek aan de kamers bij Bruno is dat er verschillende soorten en groottes zijn, zoals een familiekamer van 55-66 m2 van 2 verdiepingen met zelfs nog een terras van 14 tot 19m2! Deze kamer heeft een superkingsize bed én 2 tweepersoonsbedden, ideaal voor een familie.

Boeken kan dus nu bij Bruno, wij zien redelijke prijzen van circa 110 euro per nacht voor een 2-persoonskamer. Laat het even weten als je er bent geweest in de reacties hieronder. Wij zijn heel benieuwd!

 
Comments

No comments yet.