Nieuw hotel in Rotterdam op de Slaak

Recent lazen wij dat er weer een hotel bij komt in Rotterdam! Dit keer niet op de Kop van Zuid of rondom de Coolsingel, waar je het misschien zou verwachten, maar op de Slaak. De Slaak is een bekende straat in Rotterdam, vlakbij Oostplein en dus zeer goed gelegen ten opzichte van het centrumgebied rond Meent en Coolsingel, maar ook vlakbij het populaire Kralingen.

Hotel op de Slaak in RotterdamHet is de bedoeling dat dit nieuwe hotel zijn deuren in het eerste kwartaal van 2018 opent. Hoe dat gaat heten of van welke hotelketen het is, is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat het hotel wordt gevestigd in het Slaakhuys (of Slaakhuis). Dit gebouw krijgt een nieuw leven in geblazen na jaren van leegstand en verwaarlozing. In het vernieuwde gebouw zal ook een Lidl, parkeergarage, appartementencomplex, bar en restaurant worden gevestigd.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar verdere details over dit project. Weet jij meer? Laat dan hieronder een reactie achter.

Update 27-3-2019:
The Slaak hotelInmiddels is bekend dat het hotel The Slaak gaat heten. Het wordt een luxe boutique hotel, onder de Marriot vlag. Er wordt nu volop personeel gezocht en uit de vacatures is op te maken dat de volledige naam The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio by Marriott zal worden.

De officiële site is er ook, namelijk hier. Daaruit is ook op te maken dat er 5 soorten hotelkamers komen, variërend van The Slaak Room tot de luxere en grotere The Slaak Suite. Allen in een moderne, jaren’50 style.

Het restaurant in The Slaak zal Didot34 gaan heten en zal open zijn voor ontbijt, lunch en diner. Verder zal het hotel ook over een fitness beschikken.

Verwachte openingsdatum is nu: juni 2019

 

 
Comments

No comments yet.