Nieuw: CityHub hotel op de Witte de Withstraat

Booming Rotterdam heeft er wederom een nieuw hotel bij: CityHub op de Witte de Withstraat. Het zeer moderne hotel opende zijn deuren in maart 2018 en is een welkome aanvulling op het hotel aanbod in Rotterdam. Overigens is het een kruising tussen hotel en hostel, dat is wel goed om bewust van te zijn. Ja, er zijn kleine privé slaapcabines met kingsize bed, maar nee, deze hebben géén eigen badkamer of WC. Echt een combi van hostel en hotel dus. Verder zijn de slaapunites wel voorzien van o.a. airco, wifi. 

Op de altijd drukke Witte de Withstraat stonden al enkele hotels, zoals Bazar en King Kong Hostel, maar nog meer beddencapaciteit is zeker welkom om alle mensen die op de Witte de With doorzakken een onderkomen voor de nacht te bieden. En wat voor een onderkomen, want het CityHub hotel is vrij uniek. In het historische pand, tegenover restaurant-bar Ballroom, bevinden zich 126 strak vormgegeven privé slaapunits genaamd ‘Hubs’. Met behulp van een persoonlijk polsbandje kan de hotelgast eigenhandig inchecken en zelf de bar bedienen. De hotelgasten kunnen tijdens hun verblijf altijd en overal advies vragen aan de CityHosts, die hun persoonlijke ‘gids’ zijn. Deze lokale experts kennen alle ins en outs van Rotterdam, zijn 24 uur per dag bereikbaar via de CityHub app en lopen rond in de Hangout.

Wat erg leuk is aan de CityHub is dat je bijvoorbeeld zelf je biertjes kan tappen in het horeca gedeelte op de begane grond. Dit wordt door gasten gewaardeerd, evenals de locatie, het aardige personeel en de moderne, frisse, techy uitstraling. Op dit moment heeft CityHub dan ook een hoge score van maar liefst 9,2 op Booking.com (gemeten op 9 juni 2018).

Mocht je geen bezwaar hebben tegen een gedeelde badkamer en WC, dan kun je voor een lage prijs een lekker bed boeken op een geweldige en centraal gelegen locatie in hartje Rotterdam.

 
Comments

No comments yet.