Hotels rondom de Witte de Withstraat

Heb je binnenkort voor een etentje of borrel afgesproken in de Witte de Withstraat of in de buurt daarvan? Dan is het wellicht handig om een hotelletje in die buurt te pakken, zodat je het lekker laat kan maken, niet gebonden bent aan het openbaar vervoer én je ook niet hoeft te letten op het aantal alcoholische drankjes. Zeker als je niet in de buurt van Rotterdam woont, is het wel heel relaxed om die nacht niet terug naar huis te reizen, maar gewoon je bedje in het nabijgelegen hotel in te kunnen rollen. Daarnaast is het meteen een goede uitvalsbasis voor je verdere bezoek aan Rotterdam, want je zit dan vlakbij de vele musea, de Erasmusbrug én je loopt ook zo de Coolsingel, Koopgoot en Lijnbaan op om lekker te shoppen of een goede koffie te drinken.

Hier is het, de ultieme lijst van hotels voor jouw verblijf in de buurt van de Witte de With (zoals hij in de volksmond wordt afgekort).

Er zijn een aantal hotels in de directe omgeving van de bruisende Witte de Withstraat en wij zetten ze hier voor je op een rijtje:

 

> Lees ook: Hotel boeken voor het Songfestival in Ahoy

 
Comments

A small hotel op de Witte de Withstraat is ook en aanrader klein boutique hotel maar zeker een notificatie waard.

Deze voegen we zeker toe, dank voor de tip. Waar zit dit hotel precies, boven welke zaak?

Handig lijstje van hotels op de Witte de Withstraat! Bedankt.