Hotels in Rotterdam met een zwembad

Zwembad hotel Mainport RotterdamWil je per se een hotel in Rotterdam met een zwembad? Helaas is er op dit moment maar 1 hotel in Rotterdam centrum met een zwembad en dat is het Mainport Hotel. Als je overnacht in het naastgelegen Inntel Hotel kun je ook gebruik maken van dit binnenzwembad, omdat deze hotels bij elkaar horen. Het zwembad is trouwens relatief klein.

 

 

Buitenbad op SS Rotterdam
Zwembad hotel SS Rotterdam
Op het dek van het SS Rotterdam is er wel nog een zwembad te vinden, een buitenbad dus. Echter, deze is zo ondiep dat het meer een kinderbad is. Wel een heel leuk kinderbad overigens, waar de kids zich echt goed kunnen vermaken terwijl papa en mama op het dek van een lekkere cocktail genieten. Absoluut de moeite waard om eens te doen! Maar helaas, voor volwassenen geen echt zwembad te noemen. Al is een beetje pootje baden ook niet verkeerd…

 


Zeer beperkt aanbod

Het aanbod van hotels in Rotterdam met zwembad is dus erg beperkt. Op zich ook wel logisch, want de meeste toeristen die Rotterdam bezoeken komen om de stad te verkennen tijdens een weekendje en niet om dan ook nog te gaan zwemmen. Zelf vinden wij het altijd wel een pluspunt als een cityhotel een zwembad heeft, zodat je bijvoorbeeld op een zaterdag na het shoppen en urenlang sightseeing even lekker kan relaxen in het zwembad.

De meeste hotels in Rotterdam willen ook een scherpe prijs bieden en dan kunnen zij zich geen zwembad veroorloven. Niet alleen kost dat veel geld om te bouwen, maar ook om te onderhouden.

Wat wij ons wel afvragen is waarom het Marriot hotel geen zwembad heeft, terwijl het wel een 5 sterren hotel is. Moet een 5 sterren dan niet per se een zwembad hebben om aan die 5 sterren te voldoen? Datzelfde geldt voor het Hilton hotel Rotterdam op de Kruiskade.

> Lees ook: Goedkope hotels in Rotterdam

 
Comments

Heeft het Westcord hotel op de SS Rotterdam geen zwembad?

Dat is niet echt een zwembad te noemen. Het is een kinderbad op het buitendek, wat overigens voor kids wel erg leuk is op mooie dagen. Volwassenen kunnen er echter alleen pootje baden, maar zeker niet in zwemmen.