Hotels bij de Erasmusbrug

Er zijn een paar hotels in Rotterdam die bij de Erasmusbrug gelegen zijn. Op deze pagina geven wij je een overzicht inclusief enkele details over de ligging van deze hotels. Dus wil jij een keer een lekker weekend van Rotterdam genieten en ook nog eens wakker worden met uitzicht over ‘de Zwaan’?

Nieuwe hotels Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

Hier komt’ie, de lijst van hotels van waaruit je een fantastisch uitzicht hebt over de iconische Erasmusbrug en daarmee ook meteen over het stromende hart van Rotterdam, de Maas:

  • Inntel Hotel ****, aan de voet van de Erasmusbrug. Met op de bovenste verdieping een grote ruimte die geschikt is voor feestjes, vergaderingen en conferenties. Vanaf die verdieping heb je een prachtig uitzicht.
  • nhow hotel ****, op de kop van Zuid. Met een mooi balkonterras zodat je ook in de open lucht kunt genieten van het uitzicht.
  • Thon Hotel ***, aan de voet van de Erasmusbrug en heel dicht aan de kade van de Maas.
  • Suitehotel Pincoffs ****, op de kop van Zuid, 2e lijns gelegen, maar wel met uitzicht op de Erasmusbrug.
  • Mainport Design Hotel *****, dat grenst aan het Inntel. Het Inntel ligt echter directer bij de Erasmusbrug en biedt daardoor een beter uitzicht, maar het Mainport biedt ook kamers met gedeeltelijk zicht op de Erasmusbrug. Mainport is 5 sterren en daardoor krijg je wel wat extra luxe en service ten opzichte van de andere hotels in dit lijstje.

→ Meer inspiratie? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle hotels in Rotterdam.