Goedkope hotels in Rotterdam

Dus je bent op zoek naar een goedkoop hotel in Rotterdam? Tja, dat zijn we allemaal ;-). Er zijn natuurlijk prijsverschillen tussen de verschillende hotels, maar echt goedkope hotels zijn er niet. Het is ook maar net wat je onder goedkoop verstaat. Vergeleken met de hotelprijzen in Amsterdam kun je wel stellen dat de hotels in Rotterdam nog best goedkoop zijn. Een viersterrenhotel in hartje centrum begint bij ongeveer 140 euro per nacht, zonder ontbijt. Dat was nog niet zo lang geleden wel anders. Wat dat betreft zijn de kamerprijzen in Rotterdam echt enorm snel gestegen. Zo betaalde je 2 jaar geleden nog 80 euro per kamer per nacht in bijvoorbeeld CitizenM hotel, terwijl zij nu circa 140 euro per nacht rekenen.

Toch zijn er hotels die duidelijk voordeliger zijn dan andere hotels en nog steeds prima kwaliteit bieden. Op deze pagina vind je ons lijstje met goedkope hotels die wij aanbevelen. In de volgende, vrij nieuwe (of gerenoveerde) hotels in Rotterdam kun je voor die prijs prima overnachten en bovendien zijn deze hotels ook nog zeer centraal gelegen:

Goedkope hotels net buiten het centrum van Rotterdam

Iets buiten het centrum zijn ook enkele hotels te vinden met gunstige prijzen. Het is gemiddeld ongeveer 15 minuten rijden vanaf deze hotels naar bijvoorbeeld de Coolsingel. De goedkopere hotels net buiten het centrum zijn:

Er zijn nog wel wat goedkopere hotels te vinden, maar dan zit je in een 2-sterrenhotelletje met oud interieur en op een minder goede locatie.

> Lees ook: Beste hotels van Rotterdam

 
Comments

No comments yet.