CitizenM hotel Rotterdam

Het CitizenM hotel in Rotterdam was afgelopen weekend onze thuisbasis voor een weekendje ‘toerist in eigen stad’. Wij waren al lange tijd nieuwsgierig naar dit hotel en daarom was het nu echt tijd om CitizenM aan een onderzoek te onderwerpen.

Rond 14.00 zijn we ingecheckt, wat via terminals gaat zoals het inchecken op Schiphol. Wel staat er een medewerker klaar, mocht er iets mis gaan. En ja hoor, er ging (iets kleins) mis, want onze terminal gaf een error op het scherm. De medewerkster hielp ons gelukkig meteen en checkte voor ons in. Overigens bleken alle medewerkers uit het buitenland afkomstig, wellicht om de internationale ambitie en uitstraling van CitizenM te benadrukken (?).

De hotelkamer
Onderweg naar de kamer viel vooral het tapijt op. Op het tapijt zijn bekende straten van Rotterdam geprint, waardoor je letterlijk over de Coolsingel en Erasmusbrug loopt. Erg cool gedaan!

 

De kamer zelf viel meteen goed in de smaak. Weliswaar niet heel groot, maar wel heel modern. Lekker strak en daar houden wij van, maar dat is een kwestie van smaak. De kamer is uitgerust met een tablet, waarmee alles te bedienen is. Van TV tot elektrische gordijnen en van de verlichting in allerlei kleuren tot de airco. Erg makkelijk en ook heel leuk om mee te spelen.

Uitzicht
Met de tablet gaven wij de opdracht om het gordijn te openen. Heel geleidelijk en stil gingen de gordijnen omhoog en daar kwam het mooie uitzicht ons tegemoet. Het was schitterend weer, waardoor het zicht op de Oude Haven extra goed uit de verf kwam.

Binnenkort wordt deze review over CitizenM vervolgd…..

 
Comments

No comments yet.