Beste hotels van Rotterdam

Wat zijn nou de beste hotels van Rotterdam? Er zijn een paar 5 sterren hotels en meerdere 4 sterren hotels. Maar is een 5 sterren hotel in Rotterdam ook echt beter dan een 4 sterren hotel. Vaak wel duurder, maar ook beter qua locatie, service, ambiance, etc….? Of is er misschien zelfs een 3 sterren hotel wat er boven uit springt?

Wij zetten hier de beste hotels op een rijtje.

 Booking.com

 
Comments

Ik mis hier toch wel Suitehotel Pincoffs al jaren Tripadvisor’s lieveling in Rotterdam

Helaas kunnen we Pincoffs niet uit eigen ervaring beoordelen, maar is qua naam wel een bekende en de beoordelingen zijn inderdaad goed. Qua locatie ligt het hotel iets minder gunstig dan de hotels uit ons lijstje. Hoe is het daar qua ambiance, Michael?

Naar mijn mening is het, het enige chique boutique hotel van Rotterdam. Waar oud met modern is gemixed met een Rotterdamse functionaliteit. Locatie is wanneer we groter denken als Rotterdam als wereldstad midden in het centrum als je het mij vraagt, het is echter hooguit 20 minuten weg van het stadhuis. Voor een toerist is dat nihil. Zeker in acht nemende dat andere attracties nog dichter bijzijn. (Erasmusbrug en Willemsbrug over en je bent bij de Markthal)

Het mooiste en meest gastvrije hotel is het bilderberg parkhotel

Marriot hotel rotterdam

Het Marriot hotel Rotterdam is echt een fantastisch hotel. De service is perfect. Je word op je wenken bediend. De locatie en het uitzicht vanuit je kamer is spectaculair. Het ontbijt is heel uitgebreid. Wat het dan net dat beetje extra geeft is als je naar je tafeltje gewezen word je je eigen potje/kannetje thee of koffie krijgt. Zeker de moeite waard om naar tie te gaan