Hilton hotel Rotterdam

Het Hilton hotel in Rotterdam is een iconisch hotel, dat in 1962 is gebouwd. De afgelopen jaren is het 4-sterren hotel flink verbouwd en gemoderniseerd, met onder andere 3 (hippe) restaurants die in hetzelfde gebouw gevestigd zijn: HUGH, Roots en Joelia (met Michelin-ster). Hilton beschikt over 254 kamers, die modern, maar ook tijdloos zijn ingericht.

Kamer van Hilton Hotel RotterdamHilton Rotterdam ligt middenin het levendige centrum, tegenover het Oude Luxor theater en op loopafstand van Centraal Station, metro, tram en bus. Op slechts 100 meter begint de Lijnbaan, één van Nederlands langste winkelstraten. Hilton zelf ligt op de Kruiskade, een bekende straat met luxe winkels van Oger, Boss, Michael Kors, Marc Cain en Shoebaloo. De bekende Koopgoot, met nog veel meer winkels , ligt op circa 7 minuutjes lopen. Daar vind je ook Hudson’s Bay en nog veel meer winkels op de Hoogstraat. Wil je wat hippere, exclusievere zaken? Dan adviseren wij de Meent, waar je ook leuke koffiezaken en goede restaurants zult aantreffen. Denk aan Dudok, Napoli, Thoms, 1NUL8, Amarone (sterrenrestaurant). De Meent ligt op circa 5 minuten lopen van Hilton.

Tegenover Hilton, op de hoek, vind je een heel groot filiaal van Decathlon waar je uren kunt shoppen voor allerlei sportspullen. En naast Decathlon is in 2017 het fitnesscenter Trainmore gevestigd, al beschikt het Hilton hotel zelf ook over een fitnessruimte (24/7 open). Ander vertier vind je in het Holland Casino op de Weena, op ongeveer 5 minuutjes lopen van dit hotel. Uitgaansgelegenheden zijn ook dichtbij, zoals Hugh (gevestigd in hetzelfde gebouw), Toffler, Nora en Bar Tender.

Als je een goed hotel zoekt wat echt middenin het levendige centrum van Rotterdam ligt, dan is Hilton zeker een aanrader.  Het is niet het goedkoopste hotel en parkeren in de Q-park parkeergarage die ernaast ligt is ook prijzig, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Oh ja, wat ook fijn is, is dat Hilton op loopafstand ligt van het Centraal Station van Rotterdam. En mocht je toch niet willen lopen, dan stopt de tram en  metro ook vlakbij.

 

Wil jij ook een hotelpagina zoals deze voor jouw hotel en direct een zeer relevante doelgroep bereiken? Bekijk de mogelijkheden om samen te werken.

 
Comments

Hilton blijft een tophotel. Ligging kan niet beter en men is altijd vriendelijk. Kom er al jaren heel graag!